NYHEDER

" Vær stærk og gå ind i din egen krop, for

dér er dit fodfæste sikkert."


Kabir


BEHANDLINGER I KLINIKKEN- vil foregå med overholdelse af Sundhedsstyrelsens anbefalinger


Medbring venligst et gyldigt coronapas og - hvadenten du er vaccineret eller ej -

også negativ test.

Jeg følger som behandler selv anbefalingen om at lade sig teste jævnligt - selv hvis

man er vaccineret. Håndsprit og mundbind er tilgængelige.


Du skal stadig aflyse, hvis du har symptomer fra luftveje, feber eller andre symptomer på, at du har en infektion. Derfor er det også OK under disse betingelser at aflyse samme dag, uden betaling.


SOMATIC EXPERIENCING OG SAMTALER

vil foregå i et større lokale end normalt, så det er muligt at holde en passende afstand. Hvis du ønsker det, kan du, jeg, eller vi begge bære mundbind, Dette kunne være, når der er kortere afstand imellem os og når behandlingen involverer kropskontakt.


AKUPUNKTUR

Jeg vil bære mundbind under pulstagning og under selve behandlingen, når vi har tættere kontakt over lidt længere tid. Du er også selv velkommen til at bære visir eller mundbind under samtalen og/eller behandlingen.


MASSAGE

vil udføres med samme forholdsregler som akupunktur.


Jeg kan også, mens du er her, eller evt online, instruere i selvmassage af akupunktur-punkter og indre øvelser, og som noget nyt påsætning af små magnetkugler på NADA ørepunkter til afslapning og regulering af nervesystemet.


BLOMSTERREMEDIER

vil det være muligt at få tilsendt. Ring eller skriv til mig for at aftale nærmere, og eventuelt at få en online- eller telefonsamtale om remedierne


WIRE - og telefonsamtaler

Du kan modtage online Wire konsultationer eller telefonkonsultation, hvis du foretrækker dette, og denne mulighed er også åben under eventuelle nye nedlukninger. Kontakt mig for at høre nærmere, og check her på siden under de forskellige behandlingsformer.


KONTAKT mig gerne, hvis du har særlige ønsker eller vil spørge mig om noget.